Trivselsreiser til Lanzarote og Kypros høsten 2019

Trivselsreiser til Lanzarote og Kypros høsten 2019. Reisene er et samarbeid mellom Vitalreiser og Arna Frivilligsentral. Begge reisene har en varighet på 14 dager. Reiseledere fra Frivilligsentralen er med fra vi drar hjemmefra til vi er hjemme igjen.

Tradisjonen tro arrangeres det også i år trivselsreiser. Vi tilbyr denne høsten to ulike reisemål:

Første tur går til Lanzarote og Hotel Beatriz Playa 21. september til 5. oktober. Der har vi 25 plasser. Her kan jeg nevne at mange rom har dusj istedenfor badekar og at man fra de aller fleste rommene kan se havet.. Vi bodde der med en gruppe nå i mars / april og har fått mange gode tilbakemeldinger fra de reisende.
 
 Den andre turen går til Kypros og Hotel Napa Plaza 12. - 26. oktober og der har vi 70 plasser. For dere som ikke har vært her før kan det nevnes at standardrommene har dusj i badekar. Det finnes noen rom som har dusj, men vi gjør oppmerksom på at disse rommene dessverre ikke har balkong. Det finnes garderobe med dusjer i fellesområdet og det er også vaskemaskin tilgjengelig.


De fleste opplysningene finner du på flyerne Lanzarote_flyer_arna_ace_19 og Flyer-Kypros-2019
For ytterligere informasjon og påmelding kan du kontakte Arna Frivilligsentral på telefon 55 24 38 10 mandag til torsdag (10-15), mobil 910 07 507 eller e-post til monica.nesse@arna.frivilligsentral.no 
 

Vi trenger følgende opplysninger:
 *Fullt navn, slik som det står i passet
 *Adresse
 *Telefonnumer
 *Fødseldato
 *Hvilken romtype
 *Spesielle behov (dusj på rommet, rullestol på flyplass, rom i nærheten av heis, allergier, matintoleranse, diabetes, separat faktura om to reiser sammen osv) eller ønsker


2023 © Arna Frivilligsentral